Вотът на недоверие е саботаж на опозицията точно в дните, когато

...
Вотът на недоверие е саботаж на опозицията точно в дните, когато
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на удара на БСП: Вотът на недоверие е саботаж на европредседателството…

Вотът на съмнение е саботаж на опозицията тъкмо в дните, когато стартира председателството на Европейски Съюз. Така разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков в коридорите на Народното събрание във връзка решението на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да го внесат на 17 януари, съобщи Канал 3.

“Зад вота на съмнение стои един опит за бойкот на председателството на Европейски Съюз, с цел да могат да обиколят малките екрани и да приказват какъв брой неприятна е България. Това целят, нищо друго, те осъзнават, че са безусловно безпомощни да основат реалистична алтернатива”, разкритикува Биков.

А особено по адрес на социалистите, проучва, че “сигурно желаят да отместят и малко вътрешния си огън във връзка с приватизацията”, поради вътрешнопартийното напрежение, което породи абсурда към соцлидерката Корнелия Нинова, присъединяване й в приватизацията на “Техноимпекс” и възмущението, които някои социалисти като Красимир Янков и Ангел Найденов намерено изрекоха.

“Аз не считам, че те са в положение да провалят председателството, само че е неприятно, че вършат такива опити, другояче нямат чак подобен огромен потенциал”, добави Биков за опозицията “Ще имаме една седмица тук да се занимаваме с патетика и художествено слово”, заключи Биков. Той похвали Движение за права и свободи, че се държат по-адекватно в диалозите за вота с Българска социалистическа партия и им конкретизират претекстовете.

“Добре, че са Движение за права и свободи, малко да ги вкарат в някаква рамка, другояче наподобяват като разпасана тайфа, която се чуди с какво да се занимава в НС”, разяснява още Биков. Той предсказа, че опозицията ще си заплати политическата цена за този избор посред председателството, а ГЕРБ щели да създадат всичко допустимо семейството ни да е сполучливо.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР